Sabahları Enerjinizi Artıracak 7 Öneri!

Sabahları Enerjinizi Artıracak 7 Öneri!
Tarih: 18.12.2017
Paylaş

Sabahları enerjinizi artıracak önerileri sizler için listeledik…

1- Soğuk – sıcak duş Sabahları çıkarken bir soğuk bir sıcak duş alın. Önce ılık bir suyun altında durun. Ardından suyun sıcaklığıyla oynayın. Ancak başınızı suyun altına sokmamaya dikkat edin. Bunu 5-6 dakika tekrarlayın. Daha dinç hissedeceksiniz.

2- Müzik zamanı Sevdiğiniz müzikleri dinlemek stresi hafifletir, yorgunluklarınızı atarak pozitif enerji verir. Sabahları müzik dinlemeyi unutmayın.

3- Enerjik kahvaltı Güne iyi bir kahvaltıyla başlayın. Tahıl ve protein ağırlıklı bir menü oluşturabilirsiniz.

4- Spor – yürüyüş Yakın mesafeler için araca binmek yerine bol bol yürüyüş yapmak, kaslara ve organlara giden oksijeni artırarak sizi rahatlatacaktır.

5- Nefes egzersizleri Sabahları uyandıktan sonra camı açarak derin nefes alma egzersizleri yapmak beyne oksijen gitmesine ve zihnin canlanmasına yardım eder. Temiz hava sizi gün boyu enerjik hissettirecektir.

6- Su önemli Günde en az 2,5 litre su içmek dayanıklılığı artırarak enerjinizi yükseltir. Günlük su içme rutininize sabahtan başlayabilirsiniz.

7- Canlı renkler Sabahları gardırobunuzun karşısına geçtiğinizde kıyafet seçiminizi canlı renklerden yana kullanın. Canlı renkler karşınızdakilere pozitif bir enerji gönderir, bunun size dönüşü de aynı pozitiflikte olacaktır…