Fatura İşlemleri

Fatura İşlemleri
Tarih: 30.01.2018
Paylaş

Fatura İşlemleri

Evde, iş yerinde, sosyal alanlarda, hastanelerde, eğlence merkezlerinde en çok kullandığımız şey elektrik. Elektriğin olmadığı bir dünya hayal bile edilemez hale geldi. Yaşamımızın bir parçası konumunda olan elektriğin varlığı faturaların varlığını da beraberinde getirdi.

Hal böyleyken aylık fatura takibi yapmak bazen oldukça zorlayıcı olabiliyor. Unuttuğumuz fatura ödemelerini hatırlamak istediğimizde elektrik faturası sorgulama yöntemlerine başvururuz. Kâğıt faturaları dosyalayıp rafa kaldırmak tarihe karıştı! Artık oturduğunuz yerden fatura işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Online İşlemler – Fatura İşlemleri

“Elektrik faturam ne kadar?” diye merak ettiğinizde hızlı ve kolay fatura sorgulaması yapmak için Sepaş Enerji Online İşlemler bölümünde yer alan Borç Sorgulama ekranından dönemsel fatura bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Fatura işlemleri menüsünden aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz:


Ödeme kanalları ile ilgili detaylı bilgiye www.sepas.com.tr web sitesini ziyaret ederek ya da 444 5 186 numaralı hattı arayarak ulaşabilirsiniz.

Sepaş Enerji olarak, geniş bayi ağımız, Müşteri Hizmet Noktalarımız ve 7/24 online çağrı merkezimiz ile her an yanınızdayız. 1.6 milyon müşterimizin ev ve iş yerini aydınlatıyoruz.

Sepaş Enerji müşterisi değilseniz;

Ekonomik, kaliteli hizmet ve sürdürülebilir enerji ayrıcalığı için Sepaş Enerji ile siz de tanışın.