İndirimli Elektrik Avantajı

İndirimli Elektrik Avantajı
Tarih: 21.08.2017
Paylaş

Türkiye’de aylık ortalama 82 TL fatura ödeyen elektrik kullanıcıları, elektriğini istediği elektrik firmasından alabiliyor.

Bahsi geçen elektrik kullanıcıları, serbest tüketici statüsünde bulunup indirimli elektrik avantajının yanı sıra en ucuz elektrik imkânından da yararlanabiliyor.

Peki, serbest tüketici kimdir?

Bilinenin üstüne Türkiye Elektrik Piyasası’nın serbestleşme çalışmaları 2001 yılında başlatıldı. İlk olarak 9.000.000 kwh olarak başlayan limit yıllar içinde kademeli olarak düşürüldü. Her yıl Ocak ayında belirlenen limit, 2017 yılı için 2.400 kwh’a düşürülerek aylık ortalama 82 TL elektrik faturası ödeyen elektrik kullanıcıları serbest tüketici olma hakkına sahip oldu.

Yani, ister ev ister iş olsun aylık ortalama 82 TL fatura ödeyen herkes hiçbir altyapı değişikliği yapmaksızın ucuz elektrik firmasını seçerek tedarikçisini değiştirerek indirimli elektrik tarifelerine geçebilecek.

Sepaş Enerji İndirimli Elektrik

Biz de Sepaş Enerji olarak indirimli elektrik avantajından herkes haberdar olsun, uçan faturalar aşağı insin diye konuyu animasyon bir film ile anlattık.

“Bir serbest tüketici olarak Türkiye’nin neresinde olursanız olun, Sepaş Enerji ile indirimli elektriğe kavuşabilirsiniz. Sepaş Enerji tüm Türkiye’de hizmet vermektedir.

7 / 24 hizmet veren Sepaş Enerji çağrı merkezini dilediğiniz zaman arayabilir, sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Türkiye’nin en köklü sanayi kuruluşlarından Akkök Holding ve Avrupa’nın ilk 10 enerji şirketi arasında gösterilen CEZ Group güç birliği ile hizmet veren Sepaş Enerji sizi indirimli elektriğe çağırıyor.

Kullanım yerinin bir önceki takvim yılı veya içinde bulunulan yılda toplam elektrik tüketimi serbest tüketici limitini aşıyorsa hiç durmayın Sepaş Enerji’ye gelin, faturanızı aşağı indirelim.”

Hayatın her anına ışık tutuyoruz.

Sepaş Enerji

Sepaş Enerji

Akkök Holding, Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarındandır. CEZ Group ise Avrupa’nın en büyük 10 enerji şirketi arasında gösterilir. Sepaş Enerji, Akkök Holding ve CEZ Group güç birliğinden doğdu. Sepaş Enerji, ülke kaynaklarını en verimli şekilde kullanma, müşterilerini memnun etme ve anlama bilincindedir. İç iletişimini sürekli geliştirmekte olan Sepaş Enerji, İnsan Kaynaklarına da büyük önem verir. Enerji tasarrufu konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapar.