Hayatınızı Kolaylaştıracak 6 Uygulama

Hayatınızı Kolaylaştıracak 6 Uygulama
Kategori: Teknoloji
Tarih: 21.11.2018
Paylaş

Akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri hayat bizim için çok değişti. Yapacağımız yemekten gideceğimiz yolun rotasına kadar artık her şeyi akıllı telefonlarımıza sorar olduk. En doğrusunu, en kısasını ve en kolayını da her zaman onlarda bulduk. Her geçen gün bir yenisi geliştirilirken, gelin var olanlar içindeki hayatınızı kolaylaştıracak beş uygulamayı birlikte inceleyelim.

Octovan

Ev taşımanın ne kadar zorlu bir süreç olduğunu hepimiz biliyoruz. En zor kısmı da eşyaların güvenli bir şekilde nakil edildiğinden emin olmaktır. İşte tam da bu noktada Octovan yardımımıza koşuyor ve uygun fiyatlarla nakil işlemini gerçekleştirmemizi sağlıyor. En önemli farkı ise uygulama üzerinden nakil aracını takip etmemize olanak sağlaması.

Evernote

Not alma uygulaması Evernote ile artık bütün notlarınızı tek bir uygulama üzerinden yönetebiliyorsunuz. Uygulama, bütün notlarınızı bulut sistemi üzerinde saklayarak takvimle senkronize çalışmanıza imkân veriyor. Böylelikle hatırlatma özelliğinden de faydalanarak önemli toplantı notlarınızı unutmaktan kurtuluyorsunuz.

Pocket

Daha sonra okumaya bıraktığımız içerikleri, her ne kadar unutmayacağımızı düşünsek de yoğun çalışma şartları sebebiyle yorgun düşüyor ve unutabiliyoruz. Pocket, burada devreye giriyor ve içerik linkini listesine alarak daha sonra okumamıza olanak tanıyor. Böylelikle pinlediğiniz tüm içeriklere tek bir uygulama üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

Moves

Sağlıklı yaşamanın giderek önem kazanmasıyla birlikte herkes artık işine yarayacak spor uygulamaları araştırıyor. Bu uygulamaların içinde de Moves, yürüyüş ve koşu ile ilgilenenlerin dikkatini çekiyor. Gün içerisindeki adımlarınızı sayan, kilometre bazında ne kadar yol kat ettiğinizi hesaplayan Moves, kaç kalori yaktığınızın da bilgisini veriyor.

Buffer

Sosyal medyanın çeşitli mecralarında birden fazla hesabınız varsa ve takip etmekte zorlanıyorsanız Buffer, olmazsa olmaz bir uygulama. Twitter, Facebook, Instagram gibi popüler uygulamaları tek bir panel üzerinden yönetmenizi sağlayarak kafa karışıklığınızı gideriyor. Üstelik uygulama üzerinden ileri bir tarihe post hazırlayıp atadığınızda, zamanı geldiğinde sizin için otomatik olarak paylaşıyor.

Lastpass

Hayatımızda her şey dijitalleşmeye başladığı için tüm hesaplarımızı güvenle koruyabilmek adına şifreler oluşturuyoruz. Bu şifreler, bir noktadan sonra aklımızdan uçup gidiyor ya da hesaplar arasında karışıklıklara sebep oluyor. Tüm bunları engellemek için Lastpass ortaya çıkıyor ve tüm hesaplarınızın şifrelerini tek bir uygulama üzerinde muhafaza ediyor. Siz de “Hangi şifre hangi hesabındı?” sorusundan sonsuza kadar kurtuluyorsunuz. Ayrıca şifreniz yeteri kadar güçlü değilse, sizin için alternatifler de yaratabiliyor.