BİLGİ GÜNCELLEME ONLINE İŞLEMLER

Çocuklar Sepaş Enerji’nin geleneksel karne hediyesi sinema biletleriyle yaza eğlenceli başlayacaklar

karne-basinbulteni

Sepaş Enerji, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu’daki çocukların karne heyecanını ücretsiz sinema etkinliğiyle kutluyor. Bu yıl 4.sü gerçekleşen Sepaş Enerji Karne Hediyesi kapsamında yaz tatiline çıkmaya hazırlanan Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu’daki 2500 çocuğa sinema bileti hediye edilecek. Düzceli çocuklar, biletlerini 15 Haziran tarihinde AVM’lerde kurulu Sepaş Enerji standından alabilecek.

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de 1,7 milyon tüketiciye görevli tedarik şirketi olarak hizmet veren Sepaş Enerji, sosyal projeleriyle bölge halkının yanında olmaya devam ediyor. Bu yıl 4.sü gerçekleşen ve gelenekselleşen Karne Hediyesi etkinliği ile Sepaş Enerji yaz tatiline çıkmaya hazırlanan Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de 2.500 çocuğa sinema bileti hediye edecek.

15 Haziran tarihinde Düzce’de Krempark AVM’de, Bolu 14 Burda AVM, Kocaeli 14 Burda AVM ve Sakarya Serdivan AVM’de  11.00’de kurulacak Sepaş Enerji standına karnesini getiren çocuklar sinema biletlerini alabilecek.

Öğrenciler, sinema biletlerini 31 Aralık 2019 tarihine kadar hediye biletlerde yazan (Gebzecenter, 14 Burda AVM, Sakarya Serdivan AVM ve 41 Burda AVM) Cinemaximum’larda gösterilen herhangi bir çocuk filminde kullanabilecek. Düzce’deki öğrenciler ise sinema biletlerini 31 Aralık 2019 tarihine kadar Moonlight Cinema Club’ta gösterilen herhangi bir çocuk filminde kullanabilecek.