Sepaş Enerji, 2021 Öncesindeki İcralık Borçların Gecikme Faizlerini Silecek

Sepaş Enerji, 2021 Öncesindeki İcralık Borçların Gecikme Faizlerini Silecek

seopas-haber-30

Sepaş Enerji bir kez daha gecikmiş borçlara çözüm getiren yeni kampanya başlattı. 2021 yılının öncesine ait icralık fatura borçlarına, 30 Haziran’a kadar faiz affı geliyor.

Konutlardan ticarethane ve büyük sanayi kuruluşlarına dek uzanan geniş yelpazede 4 milyon kişiye elektrik hizmeti sunan Sepaş Enerji, abonelerine kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Pandemi süreci nedeniyle zorlaşan ekonomik koşullara karşı yeni bir kampanya daha hayata geçirildi. Tüketiciler için fatura borçlarına taksit imkânı ve ödeme vadesini seçme günü gibi çözümler geliştiren şirket, geçmiş yıllardan kalan borçların gecikme faizlerini de almayacak.

İcralık borçlardan gecikme faizi alınmayacak

Türkiye’nin önde gelen elektrik perakende şirketi Sepaş Enerji, 2021 yılı öncesinden kalan ve icra takibine uğrayan elektrik faturası borçlarının gecikme faizlerini silecek. 1 Haziran Salı günü başlayacak kampanya kapsamında, pandemi etkisinde geçen 2020 ve daha eski yıllara ait icralık fatura borçlarından gecikme faizi alınmayarak aboneler için ödeme kolaylığı sağlanacak. Sepaş Enerji’de icra dosyası bulunan yaklaşık 50 bin abone, 30 Haziran’a kadar 444 5 186 numaralı çağrı merkezini arayarak 70288, 71068 veya 70257 dahili numaralarından herhangi biri aracılığıyla Alacaklar Hukuk Birimi’ne bağlanıp kampanyadan yararlanabilir.

Diğer Basın Bültenleri