Gaziantep’teki 19 Bin 253 İş Yerine Elektrikte İndirim Anlaşması

Gaziantep’teki 19 Bin 253 İş Yerine Elektrikte İndirim Anlaşması

sepass

Türkiye’nin dört bir tarafındaki işletmecilere elektrikte uygun fiyat desteği sunan Sepaş Enerji, yeni iş birliğine başladı. Gaziantep Ticaret Odası ile imzalanan protokol sayesinde 2021’in sonuna kadar kentteki 19 bin 253 oda üyesine yüzde 15’e varan indirimli elektrik müjdesi geldi.

Konutlardan ticarethane ve büyük sanayi kuruluşlarına dek uzanan geniş yelpazede, toplamda 4 milyon kişiye enerji hizmeti sunan Sepaş Enerji, ticaret odalarıyla başlattığı iş birliklerine yenisini ekledi. Pandemi boyunca işletmecilere özel avantajlı tarifeler hazırlayarak ekonomik desteğini sürdüren elektrik perakende şirketi, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ile indirim protokolü için el sıkıştı. GTO Genel Sekreter Yardımcısı Gülbin Çalışkantürk ve Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Bölge Müdürü Barış Mekik’in imzaladığı protokol, nisan ayı elektrik tüketimlerini de kapsayacak. Yıl sonuna kadar geçerli olacak anlaşma sayesinde oda üyesi 19 bin 253 işletmeci, tüketim profillerine göre yüzde 15’e kadar indirimli elektrikten faydalanabilecek.

“Üreticilere ve ihracatçılara Sepaş Enerji desteği”

Sanayici ve işletmecilere desteğin süreceğini belirten Mekik, şunları kaydetti; “Türkiye’nin en büyük sanayi şehirlerinden Gaziantep’e elektrikte indirim desteği sunmaktan çok mutluyuz. Pandemi boyunca ağırlaşan ekonomik koşullara karşı üreticilerimize ve ihracatçılarımıza katkı sağlayabilmek Sepaş Enerji’nin önceliği. GTO ile imzaladığımız protokolün Gaziantep’e ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyor, iş birlikleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Rekabetçi, beklentilere uygun ve şeffaflıkla çalışılmış avantajlı tekliflerimizle ülkemizin her noktasındaki işletmeci ve sanayicilere destek vermeye devam edeceğiz”.

Diğer Basın Bültenleri