Antalya İş Adamları Derneği ile indirim anlaşması

Antalya İş Adamları Derneği ile indirim anlaşması

Antgiad

Türkiye’nin önde gelen enerji tedarik şirketi Sepaş Enerji, ANTGİAD ile iş birliğine başladı. İmzalanan protokol doğrultusunda, dernek üyeleri indirimli elektrik hizmetinden faydalanacak.

Konutlardan ticarethane ve sanayi kuruluşlarına dek uzanan geniş yelpazede, Türkiye genelinde 4 milyon kişiye enerji hizmeti sunan Sepaş Enerji yeni iş birliğini duyurdu. Antalya Genç İşinsanları Derneği (ANTGİAD) ile varılan anlaşma sayesinde 158 dernek üyesi, işletmelerindeki elektrik tüketiminde indirimli tarifeden yararlanacak. Önceki gün dernek genel merkezinde bir araya gelen ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert ve Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Bölge Müdürü Barış Mekik, indirim protokolünü imzalayarak iş birliğini resmen başlattılar.

“Antalya sanayisine artı değer hedefi”

Anlaşmanın Antalyalı genç iş insanları için hayırlı olmasını dileyen Mekik, şunları söyledi; “Bütünleşik portföy anlayışımızı, Türkiye’nin dört bir tarafındaki farklı sektörlerden iş ortaklarımızdan edindiğimiz deneyim birleştirerek, ülke geneline yayılan satış ağıyla hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını önceden belirleyip, onlar için en özel teklifi hazırlıyoruz. Bu sayede fiyatta rekabetçilik ve şeffaflık yaklaşımıyla, tüketim profiline göre en avantajlı seçeneği öneriyoruz. ANTGİAD ile imzaladığımız protokolün Antalya sanayisine ve genç iş insanlarına artı değer katacağına inanıyoruz”.