7/24 ÇAĞRI MERKEZİ

*Arama yapabilmek için en az 3 harf yazmalısınız.

Sepaş Enerji’nin “Cosa Klima Paketi” Kampanyası ile Çifte Tasarruf

31 Ekim’e kadar Sepaş Enerji serbest tüketicisi olan herkes, indirimli elektriğin yanı sıra %40’a varan enerji tasarruf imkânı sağlayan Cosa Klima Paketi’ne ücretsiz sahip oluyor.

Sepaş Enerji, müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırladığı kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bir önceki takvim yılı veya içinde bulunulan yıldaki elektrik tüketimi 3600 kwh olan ve yaklaşık 125 TL elektrik faturası ödeyen serbest tüketiciler, hem indirimli elektrikten faydalanıyor, hem de 349 TL değerindeki Cosa Klima Paketi’ne ücretsiz sahip oluyor.

İnternete bağlı cep telefonu, bilgisayar veya tablet üzerinden, Wi-Fi bağlantısı ile evdeki klimayı uzaktan yönetmeyi sağlayan Cosa Klima Paketi, klimanın elektrik tüketiminde %40’a varan enerji tasarruf sağlamasının yanı sıra, raporlama özelliği sayesinde tüketim miktarının, kullanım alışkanlıklarının ve tasarruf oranlarının takip edilmesini mümkün kılıyor.

Adana, Antalya, Denizli, İstanbul ve İzmir illerinde, 31 Ekim’e kadar, Sepaş Enerji serbest tüketicisi olan herkes Cosa Klima Paketi kampanyasından faydalanabiliyor. Hediye ürün, serbest tüketici olarak onaylanma işleminin ardından, en geç 2 gün içerisinde, sözleşmede belirtilen adrese ücretsiz olarak kargolanıyor.