7/24 ÇAĞRI MERKEZİ

*Arama yapabilmek için en az 3 harf yazmalısınız.

Sepaş Enerji’den Müşterilerine Özel Ev ve İşyeri Sigortası

Elektriğini Sepaş Enerji’den alan serbest tüketiciler Unico Sigorta’dan 5 bin TL teminatlı ev veya iş yeri sigorta paketi kazanıyor.

Müşterilerine fayda sağlayan kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Sepaş Enerji ‘nin yeni sigorta paketi kampanyası sayesinde serbest tüketiciler indirimli elektrik fırsatın yanısıra ev veya iş yerlerini 5 bin TL değerindeki sigorta paketi hediyesinden yararlanabiliyor. Unico Sigorta tarafından müşterilere verilen poliçe; yangın, infilak, grev, halk hareketleri, sel ve su baskını, hırsızlık ve fırtına sonucu yaşanan zararları kapsıyor. Kampanya kapsamında sağlanan sigorta planı, Sepaş Enerji müşterilerinin aboneliklerinin geçerli olduğu adresleri kapsıyor.

Kampanyadan; Sakarya, Düzce, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari, Muş, Bitlis,  Van illeri dışında kalan tüm illerde 31 Aralık tarihine kadar, Sepaş Enerji Serbest tüketicisi olan elektrik kullanıcıları yararlanabilecek.