7/24 ÇAĞRI MERKEZİ

*Arama yapabilmek için en az 3 harf yazmalısınız.

Sepaş Enerji, Sakarya’da Vergi Rekortmeni Oldu

Sakarya’da Kurumlar Vergisi 1.’si olan Sepaş Enerji, 22-28 Şubat 2016 Vergi Haftası kapsamında düzenlenen törende, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un elinden teşekkür belgesini aldı.

27. Vergi Haftası dolayısıyla AGDAŞ Hizmet Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen törende Kurumlar Vergisi rekortmeni olan Sepaş Enerji’ye teşekkür belgesi verildi.

Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik’in ev sahipliği yaptığı törende, Sepaş Enerji Satış Direktörü Hakan Çağrı Poyraz belgeyi, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un elinden aldı. Coş, Sepaş Enerji’yi vergi konusunda sağladığı başarıdan dolayı tebrik etti.

2012 yılı sonunda kurulan ve elektrik perakende satış faaliyetine 1 Ocak 2013 itibariyle başlayan Sepaş Enerji, Türkiye sanayisinin kalbini oluşturan Kocaeli, Gebze, Sakarya, Bolu ve Düzce gibi stratejik bölgelerden uzun yıllardır edindiği tecrübeyle tüm Türkiye’de mesken, kobi, işletme ve sanayi müşterilerine indirimli elektrik satışı yapıyor. Toplamda 1,5 milyon müşteriye hizmet veren Sepaş Enerji,  sektördeki tüm dinamikleri göz önünde bulundurarak, elektrik kullanıcılarının görüşleri, talep ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği ürün ve çözümler ile rekabet üstünlüğünü koruyor.