7/24 ÇAĞRI MERKEZİ

*Arama yapabilmek için en az 3 harf yazmalısınız.

Sepaş Enerji, Cosa Akıllı Kombi Kampanyası ile Müşterilerini Enerji Tasarrufuna Yönlendirdi

Sepaş Enerji, müşterilerini enerji tasarrufuna yönlendirmek amacıyla Nuvia ile Cosa akıllı kombi kiti kampanyası düzenledi. Kampanya çerçevesinde aylık 500 TL üzerinde faturası olan Sepaş Enerji müşterileri, doğalgaz faturalarında %30’a kadar tasarruf sağlayan Cosa Akıllı Kombi Kiti’ne ücretsiz sahip oldu.

Sepaş Enerji, Nuvia ile düzenlediği kampanya kapsamında aylık 500 TL ve üzerinde fatura ödeyen müşterilerine, enerji tasarrufu ile tüm ekosisteme ve ülke ekonomisine katkıda bulunan Cosa Akıllı Kombi Kiti’ne ücretsiz olarak sahip olma fırsatı sundu. Sepaş Enerji müşterileri, sözleşmelerini 2 yıl uzatma taahhüdünde bulunarak,  Cosa Akıllı Kombi Kiti’ne sahip oldu.

Cosa Akıllı Kombi Kiti, doğalgaz faturalarında %30’a varan tasarruf sağlıyor

Doğru kullanım ile faturalarda %30’lara varan yüksek bir oranda tasarruf sağlayan Cosa, akıllı telefonlar ile birlikte kullanıldığı için, ev içi ısı kontrolünün hep ev sakinlerinde olmasına imkan veriyor. Cosa Akıllı Kombi Kiti, evi “Ev”, “Uyku” ve “Dışarı” modlarıyla gerektiği zaman gerektiği kadar ısıtıyor ve akıllı algoritmaları sayesinde doğalgaz tüketimini azaltıyor. Tasarruf ve konforu bir arada sunan Cosa Akıllı Kombi Kiti, kolay kurulumu, kablosuz iletişim özelliği ve kullanıcı dostu modern tasarımıyla dikkat çekiyor.